Studio

Book session

NEWWav.

“Gevestigd in 9000 Gent is “NEWWAV.” [21] in onze ogen het perfecte voorbeeld van hoe de hedendaagse “bedroom producers” het niveau kunnen evenaren van professionele engineers zonder de duizenden euro’s aan materiaal nodig te hebben,. Het draait om skills, ervaring & passie. Hierin is NEWWAV. een ware inspiratie voor opkomende producers & een geweldige engineer om mee samen te werken als artiest. Qua genres kan het dan ook heel uiteenlopend zijn, van Trap tot Afro of Drill, en zelfs RnB of Pop.”

Available for: Mixing, Mastering, Sessions, Beats

Luckybeats

“Ik ben Lucas Adinau, AKA LuckyBeats. Ik ben een producer afkomstig van Turnhout maar vooral actief in Antwerpen. Recording, mixing, beats, vocal coaching… Hiervoor kan je bij mij terecht. Verwacht vooral een vibey atmosfeer, beats met veel karakter, strakke drums, etc….”

Available forMixing, Mastering, Sessions, Beats

Tool.box

“Beats By Tool.Box is een Gentse producer, gevestigd dicht bij de Dampoort. Sound engineering, mixing, mastering, beats,… Je kan bij hem terecht voor het hele pakket. Verwacht beats met harde 808’s en kicks, maar ook zomerse sounds om een echte vibe te creëren. Boek vandaag nog je sessie!”

Available for: Mixing, Mastering, Sessions, Beats

M1TCH

“Passie voor muziek maakt het pas echt kunst. Iedereen kan wel wat zinnen rappen of zingen in een microfoon, maar het raakt ons pas echt wanneer we het geloven & voelen. Samen met mijn technische kijk op het vak als student aan de Hogeschool PXL-Music probeer ik hier met iedere vocalist die passeert belang aan te hechten.”

Available forMixing, Sessions